Parking campus Salvator

bezoekersparking campus SA img_8803

Campus Salvator heeft twee, betaalparkings die beschikbaar zijn voor patiënten en bezoekers. De vrije parkeerplaatsen worden vermeld op de dynamische parkeerborden van de stad Hasselt.

 

Bij het binnenrijden van de parking neem je een ticket aan de slagboom. Alvorens het ziekenhuis te verlaten, reken je dit ticket afaan de betaalautomaat in de centrale inkomhal.

 

Opgelet!

Vanaf 22u is de hoofdingang van het ziekenhuis gesloten en is de betaalautomaat niet meer bereikbaar. Je kunt je parkingticket na 22u niet meer afrekenen en de parking dus ook niet meer verlaten.

 

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of ongevallen op de parking.

 

 

Patiënten brengen/halen (Kiss and Ride zone) en patiënten/bezoekers met een handicap

Om patiënten te brengen of op te halen, kan je zonder meerkost terecht op onze gratis Kiss-and-Ride zone via parking 2. Je scant het parkeerticket (dat je ontving aan de ingang van parking 2) aan de slagboom van de Kiss-and-Ride zone. Je beschikt dan over 20 minuten om iemand af te zetten of op te pikken aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Na het afzetten van de patiënt of bezoeker kan je je wagen parkeren op de bezoekersparking en betaal je het gebruikelijke tarief, afhankelijk van je totale parkeerduur. Blijf je langer dan 20 minuten in de Kiss-and-Ride zone, dan betaal je 10 euro extra.


Aan de hoofdingang van het ziekenhuis zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor andersvaliden. Je rijdt hiervoor via parking 2 naar de Kiss-and-Ride zone zoals hierboven beschreven. Deze zone geeft je toegang tot de andersvalidenparking.

Kiss & Ride