Doe de groeten op Studio Jessa

beeldmerk Studio Jessa Wellicht hebt u al gehoord van het radiostation Studio Jessa? Dat is de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis. Studio Jessa zendt 24 uur per dag 'feel good' programma's uit met melodieuze en herkenbare muziek en actuele nieuwsberichten voor patiënten en personeel van het ziekenhuis. Op alle campussen van het Jessa Ziekenhuis is Studio Jessa dagelijks te beluisteren via tv-kanaal 93.

 

Groeten voor familie of vrienden

Wilt u vanuit het ‘thuisfront’ groeten overmaken aan familie of vrienden in het ziekenhuis? Dat kan door een verzoekje aan te vragen en/of een persoonlijke boodschap achter te laten voor de patiënten. De medewerkers van Studio Jessa nemen deze groeten dan op in de eerstvolgende uitzending van het programma ‘Bezoekuur’.

 

Of vraag gewoon een liedje aan

Kent u niemand persoonlijk in het Jessa Ziekenhuis? Ook dan is het fijn om voor iedereen in het ziekenhuis een plaatje te laten draaien, zomaar... Op de website van Studio Jessa leest u er alles over.

 

Luister thuis en onderweg

U kan thuis online luisteren naar Studio Jessa als u in uw webbrowser player.studiojessa.be intikt. Studio Jessa is ook mobiel te beluisteren via de gratis app MyTuner – te downloaden via Google Play (Android) of App Store (Mac).