Openbaar vervoer

Vanuit het station kan je lijnen H51, H16, H61 of H17 nemen (op perron 4) naar campus Virga Jesse. Na ongeveer 8 minuten ben je ter plaatse. Van het ziekenhuis richting station neem je lijnen H15, H16, H61 of H71. Stap op aan de halte tegenover het ziekenhuis.


Elke lijn rijdt op uurfrequentie. In totaal zijn er tijdens de daluren dus vier ritten per uur in elke richting. In de spits zijn er op sommige lijnen nog extra ritten. Raadpleeg de dienstregeling.


Vanuit Rapertingen, Godsheide, Wolske, Wimmertingen, Alken, Sint-Lambrechts-Herk, Ter Hilst en Runkst heb je een rechtstreekse verbinding met het ziekenhuis.

 

Tijdelijke omleiding

Door werken aan de Maastrichtersteenweg moeten lijnen H15, H51, H16 en H61 van bij de start van het nieuwe stadsnet een omleiding volgen. De halte aan de kant van het ziekenhuis wordt tijdelijk alleen bediend door lijn H61 richting campus Salvator. Aan de halte tegenover het ziekenhuis stopt alleen lijn H16 komende van campus Salvator. Alternatief kan je gebruikmaken van de halte Toekomststraat in de Toekomststraat. Lijnen H17 en H71 volgen geen omleiding, zij blijven onze haltes gewoon bedienen.

 

Plan

PDF icoonPlan de Lijn

 

Online bereikbaarheidsfiche

Klik hier voor de online bereikbaarheidsfiche van campus Virga Jesse.

 

Meer informatie

Infonummer van De Lijn: 070 22 02 00 (elke weekdag van 7u tot 19u, weekend van 10u tot 18u).