Vermijd parkeerproblemen en gebruik de gratis pendelbussen

Het Jessa Ziekenhuis biedt twee gratis pendelbussen aan.

 

Pendelbus I rijdt elke werkdag heen en weer van 6u30 tot 21u tussen campus Virga Jesse en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan (baan tussen grote ring en Dusartplein). U kan gratis voor onbeperkte tijd parkeren op de Boudewijnlaan. Zo vermijdt u de hinder van het drukke centrumverkeer en de volzette bezoekersparking.

 

Pendelbus II rijdt elke werkdag heen en weer van 7u15 tot 18u00 tussen campus Salvator en campus Virga Jesse. U kan parkeren op de parking van campus Salvator.  Vanaf 1 oktober 2018 zal deze pendelbus tijdelijk worden uitgebreid: Het busje pendelt dan tussen 6u00 en 23u30.

 

Bij vertrek vanuit campus Virga Jesse kan u opstappen aan de pendelbusparking voor het ziekenhuis. Op de bus staat duidelijk vermeld of deze naar de Boudewijnlaan of naar campus Salvator rijdt. 

Hieronder vind je de vertrekuren van de pendelbus I en II:

Vertrekuren pendelbus I

Vertrekuren pendelbus II

 

Pendelbus 1: route campus Virga Jesse - Koning Boudewijnlaan

Deze pendelbus rijdt tussen 6u30 en 21u om het kwartier tot aan de ingang van het ziekenhuis. Ook patiënten of personeelsleden kunnen van deze service gebruik maken als ze dat wensen.

 

  

Pendelbus Koning Boudewijnlaan

Elke werkdag van 6u30 tot 21u (laatste vertrek ziekenhuis). Klik hier voor de juiste uurregeling:

Vertrekuren pendelbus I

 

A.  Opstapplaats campus Virga Jesse:

      voorkant ziekenhuis aan slagboom parkingwachter

 

B.  Opstapplaats Koning Boudewijnlaan:

      ter hoogte van de bushalte aan Voorstraat.

 

Plan pendelbus


Klik op de afbeelding om het plannetje te vergroten

 

Pendelbus 2: route tussen campus Salvator en campus Virga Jesse

Deze pendelbus rijdt elke werkdag heen en weer tussen campus Salvator en campus Virga Jesse. De bus rijdt om het kwartier tussen 7u15 en 18u00. 

 

Bezoekers, medewerkers en artsen, die gebruik wensen te maken van deze pendelbus, kunnen hun wagen parkeren op campus Salvator (voor medewerkers en artsen Jessa aan het oude rusthuis - toegang via badge). Opstappen kan aan de ingang van het kasteel op campus Salvator.

 

Bij vertrek vanuit campus Virga Jesse kan je opstappen aan de pendelbusparking voor het ziekenhuis. Op de bus staat duidelijk vermeld of deze naar de Boudewijnlaan of naar campus Salvator rijdt.