Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Parking en tarieven

Laatste wijziging: 20 april 2022

Campus Salvator heeft twee betaalparkings die beschikbaar zijn voor patiënten en bezoekers. De vrije parkeerplaatsen worden vermeld op de dynamische parkeerborden van de stad Hasselt. Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of ongevallen op de parking.

Bij het binnenrijden van de parking neem je een ticket aan de slagboom. Alvorens het ziekenhuis te verlaten, reken je dit ticket afaan de betaalautomaat in de centrale inkomhal.

Opgelet!

Vanaf 22u is de hoofdingang van het ziekenhuis gesloten en is de betaalautomaat niet meer bereikbaar. Je kunt je parkingticket na 22u niet meer afrekenen en de parking dus ook niet meer verlaten. 

 

Patiënten brengen en halen (kiss&ride zone)

Sinds 2 juni 2020 nemen we de parkeerplaatsen die bestemd zijn voor personen met een handicap mee op in het standaard betaalsysteem. Dat wil zeggen dat je uiteraard nog op dezelfde plekken kan parkeren, zij het tegen betaling van het standaard tarief.

 

Patiënten of bezoekers met een handicap

Heb je een begeleider bij? Maak dan handig gebruik van de Kiss & Ride zone waar je 30 minuten gratis kan parkeren.

 

Parkeertarieven (vanaf 18/07)

Vanaf 18/07 veranderen de parkeertarieven op campus Salvator. De parkeertarieven zullen vanaf dan ook aangepast worden aan de slagboom bij de ingang van de parking en aan de betaalautomaat.

 PARKEERTIJD

BEDRAG IN EURO 

tot 30 minuten

gratis

van 30 minuten tot 1 uur

€ 2,50

van 1 tot 1 ½ uur

€ 3,50

van 1 ½ tot 2 uur

€ 4,50

van 2 tot 3 uur

€ 5,50

van 3 tot 4 uur

€ 6,50

van 4 tot 5 uur

€ 8,00

van 5 tot 6 uur

€ 8,00

van 6 tot 7 uur

€ 8,00

van > 7 uur

€ 8,00

verlies van ticket

€ 8,00

zevenbeurtenkaart

€ 10,00

Personen met een handicap met officiële blauwe kaart       *

 regulier betalend

 

Verlaagd tarief

  • Patiënten die zeer vaak en repetitief in het ziekenhuis moeten zijn, betalen een verlaagd tarief.  Het gaat hierbij over patiënten voor:

    • Daghospitaal inwendige geneeskunde (K3)
    • Rugkliniek
    • Fysiotherapie

Sinds 2 juni 2020 nemen we de parkeerplaatsen die bestemd zijn voor personen met een handicap mee op in het standaard betaalsysteem. Dat wil zeggen dat je uiteraard nog op dezelfde plekken kan parkeren, zij het tegen betaling van het standaard tarief. Heb je een begeleider bij? Maak dan handig gebruik van de Kiss & Ride zone waar je 20 minuten gratis kan parkeren.