Parking campus Salvator

bezoekersparking campus SA img_8803 Campus Salvator heeft een ruime afgesloten betaalparking voor patiënten en bezoekers, tijdens hun bezoek aan het ziekenhuis.

 

Bij het binnenrijden van de parking neemt u een ticket aan de slagboom. Alvorens het ziekenhuis te verlaten moet dit ticket afgerekend worden aan de betaalautomaat in de grote inkomhal. U kan betalen met munten of biljetten tot 20€.

 

Opgelet!

Nà 22u is de hoofdingang van het ziekenhuis gesloten en is de betaalautomaat bijgevolg niet meer bereikbaar. U kan dus uw parkingticket nà 22u niet meer afrekenen.

 

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of ongevallen op de parking.

 

Patiënten brengen/halen (Kiss and Ride zone) en patiënten/bezoekers met een handicap

Om patiënten te brengen of op te halen, kan u terecht op onze gratis KISS & RIDE zone via parking 2. U scant uw parkeerticket (dat u ontving aan de ingang van parking 2) aan de slagboom van de KISS & RIDE zone. U beschikt dan over 20 minuten om iemand af te zetten of op te pikken aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Blijft u langer als 20 minuten in de KISS & RIDE zone, dan betaalt u 10 euro extra. Na het afzetten van de patiënt of bezoeker kan u uw wagen parkeren op de bezoekersparking. Hier betaalt u het gebruikelijke tarief.

Aan de hoofdingang van het ziekenhuis zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor rolstoelpatiënten en LOC-kaarthouders. U rijdt hiervoor via parking 2 naar de zone Kiss and Ride zoals beschreven. Deze zone geeft u toegang tot de mindervalide parking.

Kiss & Ride