Parking campus Salvator

bezoekersparking campus SA img_8803 Campus Salvator heeft een ruime afgesloten betaalparking voor patiënten en bezoekers, tijdens hun bezoek aan het ziekenhuis.

 

Bij het binnenrijden van de parking neem je een ticket aan de slagboom. Alvorens het ziekenhuis te verlaten moet dit ticket afgerekend worden aan de betaalautomaat in de grote inkomhal. Je kunt betalen met munten of biljetten tot 20€.

 

Opgelet!

Nà 22u is de hoofdingang van het ziekenhuis gesloten en is de betaalautomaat niet meer bereikbaar. Je kunt dus je parkingticket nà 22u niet meer afrekenen.

 

Het ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of ongevallen op de parking.

 

Patiënten brengen/halen (Kiss and Ride zone) en patiënten/bezoekers met een handicap

Om patiënten te brengen of op te halen, kan je terecht op onze gratis KISS & RIDE zone via parking 2. Je scant het parkeerticket (dat je ontving aan de ingang van parking 2) aan de slagboom van de KISS & RIDE zone. Je beschikt dan over 20 minuten om iemand af te zetten of op te pikken aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Blijf je langer dan 20 minuten in de KISS & RIDE zone, dan betaal je 10 euro extra. Na het afzetten van de patiënt of bezoeker kan je je wagen parkeren op de bezoekersparking. Hier betaal je het gebruikelijke tarief.

Aan de hoofdingang van het ziekenhuis zijn parkeerplaatsen voorbehouden voor rolstoelpatiënten en LOC-kaarthouders. Je rijdt hiervoor via parking 2 naar de zone Kiss and Ride zoals beschreven. Deze zone geeft je toegang tot de mindervalide parking.

Kiss & Ride