Auto

Komende uit de richting Tongeren (N20, E313, afrit 29, Hasselt Oost)

Volg de N20 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (kantoorgebouw Stulens) rijdt u linksaf richting St.- Truiden. Bij de volgende verkeerslichten slaat U linksaf richting campus Salvator en volgt u de signalisatie naar de parking.

 

Komende uit de richting Diepenbeek, Bilzen, Maastricht (N2)

Volg de N2 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (Renault Garage) draait u linksaf. U volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draait U linksaf richting campus Salvator en volgt u de signalisatie tot de parking.

 

Komende uit de richting Genk (N702)

Volg de N702 tot in Hasselt. Vlak voor de Grote Ring ziet u links het Kinepoliscomplex en het Provinciehuis. Aan het kruispunt met de Grote Ring (Grenslandhallen) draait u linksaf. U volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draait u linksaf richting campus Salvator. U volgt hier de signalisatie tot de parking.

 

Komende uit de richting Diest (N2, E313) 

  • Indien u via de autosnelweg E313 Hasselt bereikt, neemt u best afrit 28. Volg dan links de N80 tot aan het kruispunt met de Grote Ring (watertoren). U rijdt rechtsaf richting Diepenbeek. Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting campus Salvator waarna U de signalisatie voor de parking volgt

 

  • Indien u via de N2 Hasselt bereikt, draait u aan het kruispunt met de Grote Ring rechtsaf. U volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draait u rechtsaf richting campus Salvator waarna U de signalisatie voor de parking volgt. 

 

Komende uit de richting Sint Truiden (N80)

Volg de N80 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (watertoren) draait U rechtsaf. U volgt de Grote Ring tot aan de volgende verkeerslichten. Hier draait U rechtsaf naar campus Salvator en volgt U de signalisatie tot de parking.  

 

Komende uit de richting Eindhoven (N74, E314)

Volg de N74 tot in Hasselt. Vlak voor de Grote Ring rijdt u over het Albertkanaal. Aan het kruispunt met de Grote Ring draait u linksaf. U volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draait u linksaf richting campus Salvator en volgt U de signalisatie tot de parking.