Inzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + +
Uitzoomen: druk op uw toetsenbord op CtrlCommand + -
Gebruik knijpzoomen om eenvoudig in en uit te zoomen

Auto

Laatste wijziging: 18 februari 2022

Komende uit de richting Tongeren (N20, E313, afrit 29, Hasselt Oost)

Volg de N20 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (kantoorgebouw Stulens) rij je linksaf richting St.- Truiden. Bij de volgende verkeerslichten sla je linksaf richting campus Salvator en volg je de signalisatie naar de parking.

 

Komende uit de richting Diepenbeek, Bilzen, Maastricht (N2)

Volg de N2 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (Renault Garage) draai je linksaf. Je volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draai je linksaf richting campus Salvator en volg je de signalisatie tot de parking.

 

Komende uit de richting Genk (N702)

Volg de N702 tot in Hasselt. Vlak voor de Grote Ring zie je links het Kinepoliscomplex en het Provinciehuis. Aan het kruispunt met de Grote Ring (Grenslandhallen) draai je linksaf. Je volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draait je linksaf richting campus Salvator. Je volgt hier de signalisatie tot de parking.

 

Komende uit de richting Diest (N2, E313) 

  • Als je via de autosnelweg E313 Hasselt bereikt, neem je best afrit 28. Volg dan links de N80 tot aan het kruispunt met de Grote Ring (watertoren). Je rijdt rechtsaf richting Diepenbeek. Eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting campus Salvator waarna je de signalisatie voor de parking volgt

 

  • Als je via de N2 Hasselt bereikt, draai je aan het kruispunt met de Grote Ring rechtsaf. Je volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draai je rechtsaf richting campus Salvator waarna je de signalisatie voor de parking volgt. 

 

Komende uit de richting Sint Truiden (N80)

Volg de N80 tot in Hasselt. Aan het kruispunt met de Grote Ring (watertoren) draai je rechtsaf. Je volgt de Grote Ring tot aan de volgende verkeerslichten. Hier draai je  rechtsaf naar campus Salvator en volg je de signalisatie tot de parking.  

 

Komende uit de richting Eindhoven (N74, E314)

Volg de N74 tot in Hasselt. Vlak voor de Grote Ring rij je over het Albertkanaal. Aan het kruispunt met de Grote Ring draai je linksaf. Je volgt de Grote Ring tot aan het kruispunt met de Salvatorstraat. Hier draai je linksaf richting campus Salvator en volg je de signalisatie tot de parking.