Vermijd parkeerproblemen en gebruik de gratis pendelbussen

Het Jessa Ziekenhuis biedt twee gratis pendelbussen aan.

 

Pendelbus 1 rijdt elke werkdag heen en weer van 6u30 tot 20u30 tussen campus Virga Jesse en de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan (baan tussen grote ring en Dusartplein). U kan gratis voor onbeperkte tijd parkeren op de Boudewijnlaan. Zo vermijdt u de hinder van het drukke centrumverkeer en de volzette bezoekersparking.

 

Pendelbus 2 rijdt elke werkdag heen en weer van 7u30 tot 18u00 tussen campus Salvator en campus Virga Jesse. U kan parkeren op de parking van campus Salvator.

 

Bij vertrek vanuit campus Virga Jesse kan u opstappen aan de pendelbusparking voor het ziekenhuis. Op de bus staat duidelijk vermeld of deze naar de Boudewijnlaan of naar campus Salvator rijdt. 

Hieronder vindt je de vertrekuren van de pendelbus 2:

Vertrekuren pendelbus tussen campussen

 

Pendelbus 1: route campus Virga Jesse - Koning Boudewijnlaan

 

Deze pendelbus rijdt tussen 6u30 en 20u30 om het kwartier tot aan de ingang van het ziekenhuis. Ook patiënten of personeelsleden kunnen van deze service gebruik maken als ze dat wensen.

 

 

 

Neem de pendelbus en win!

 

Maandelijks verloten wij een reischeque ter waarde van 200 euro onder de pendelaars. Vul het formulier in dat u ontvangt van de chauffeur en dan ben je al een stapje dichter bij een leuke citytrip. De winnaar wordt steeds persoonlijk verwittigd.

 

Pendelbus Koning Boudewijnlaan

 

Elke werkdag van 6u30 tot 20u30 (laatste vertrek ziekenhuis). Klik hier voor de juiste uurregeling:

 

A.  Opstapplaats campus Virga Jesse:

      voorkant ziekenhuis aan slagboom parkingwachter

 

 B.  Opstapplaats Koning Boudewijnlaan:

      ter hoogte van de bushalte aan Voorstraat.

 

Plan pendelbus


Klik op de afbeelding om het plannetje te vergroten

 

Pendelbus 2: route tussen campus Salvator en campus Virga Jesse

 

Deze pendelbus rijdt elke werkdag heen en weer tussen campus Salvator en campus Virga Jesse. De bus rijdt om het kwartier tussen 7u30 en 18u. 

 

Bezoekers, medewerkers en artsen, die gebruik wensen te maken van deze pendelbus, kunnen hun wagen parkeren op campus Salvator (voor medewerkers en artsen Jessa aan het oude rusthuis - toegang via badge). Opstappen kan aan de ingang van het kasteel op campus Salvator.

 

Bij vertrek vanuit campus Virga Jesse kan je opstappen aan de pendelbusparking voor het ziekenhuis. Op de bus staat duidelijk vermeld of deze naar de Boudewijnlaan of naar campus Salvator rijdt. 

 

Contact informatie

Campus Virga Jesse

Stadsomvaart 11
3500 Hasselt
Tel. 011 30 81 11
Fax 011 30 84 48

Campus Salvator

Salvatorstraat 20
3500 Hasselt
Tel. 011 28 91 11
Fax 011 27 45 90

Campus St.-Ursula

Diestsesteenweg 8
3540 Herk-de-Stad
Tel. 013 55 17 11
Fax 013 55 28 70